Rådgivning om virksomhed og markedsføring

Ring 42 51 29 77 Kontakt os

MasterService ApS tilbyder rådgivning for virksomheder om online markedsføring. Hvad enten du er helt grøn på området eller har erfaring med dele af online markedsføring, så kan vi tilbyde rådgivning om markedsføring af dit produkt eller din service på internettet. 

Vi har erfaring med blandt andet søgemaskineoptimering (SEO), Google-annoncering, markedsføring på sociale medier, videoannoncering og meget mere, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde frem til den rette løsning til lige netop dine behov.

Markedsføringsstrategi

En gennemtænkt og gennemført markedsføringsstrategi er et vigtigt værktøj til at opnå de mål, din virksomhed har sat sig. Uanset om målet handler om større brandloyalitet og øget genkendelighed, mere synlighed og flere kundehenvendelser eller om du går benhårdt efter et større salg, så kan vi hos MasterService ApS hjælpe med at lægge den rette markedsføringsstrategi for dig og dine mål.

Vi hjælper dig med at sætte realistiske mål for din virksomhed, og vi planlægger sammen en markedsføringsstrategi, der giver mening og er til at eksekvere. Hvad enten din virksomhed vil satse på markedsføring på de sociale medier, e-mailmarketing, SEO eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Analyse af målgruppe

Når din virksomhed satser på online markedsføring, er det alfa og omega at have styr på sin målgruppe. Det er bare ikke altid så ligetil at definere målgruppen: er det potentielle eller eksisterende kunder, nye eller eksisterende medarbejdere eller er målgruppen en helt femte? Med en målgruppeanalyse kan du få hjælp til at finde frem til en skarpt defineret målgruppe, og det gør det nemmere at målrette og tilpasse kommunikationen. 

Hos MasterService ApS hjælper vi dig med at definere og analysere din målgruppe, så markedsføringen kan planlægges og tilpasses efter dem. På den måde er der større sandsynlighed for, at markedsføringen rammer plet og giver det ønskede resultat.

Affiliate Marketing

Vi hjælper dig med at opsætte og rådgiver dig om affiliate marketing.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os en mail ved at udfylde formularen.
Vi glæder os til at høre om din opgave.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 4251 2977

hCaptcha