Online markedsføring & grafisk arbejde

Ring 42 51 29 77 Kontakt os

Reklamevideo på sociale medier

Har du et produkt, du gerne vil vise frem på en særligt kreativ måde? Ønsker du at præsentere din virksomhed på en skarp visuel måde? Eller skal du lave en flot musikvideo? Så kan MasterService ApS hjælpe dig. Vi tilbyder at producere reklamevideoer, der er effektive til et utal af formål.

Hvad enten det drejer sig om en produktvideo, præsentationsvideo eller en vejledningsvideo til et produkt eller en service, så kan vi hjælpe med en professionel løsning. Vi tilbyder at stå for alle dele af processen lige fra præ-produktion med storyboard, manuskript og opsætning til post-produktion med redigering og efterbehandling.

Social Media

Vi tilbyder at hjælpe jer med at lave opsætning af Facebook, Instagram, LinkedIn og TikTok-annoncering. I Facebook annoncering giver vi dig og din virksomhed en mulighed for at målrette din målgruppe, hvor du kan ramme din potentiale kunder på Facebook ved at målrette geografisk, demografisk og såkaldes “push” markedsføring.

Video- og musikredigering

Bruger du video eller lyd til at reklamere for din virksomhed eller dit produkt, er det væsentligt, at det er professionelt udført og udstråler en høj kvalitet. Derfor kan det kun anbefales, at du lader en professionel om redigeringsarbejdet.

Hvad enten du har brug for professionel assistance til video- eller musikredigering, så kan MasterService ApS hjælpe dig. Vi tilbyder både videoredigering med og uden dit eget videomateriale, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os med din opgave.

Google Analytics og SEO

Vi hjælper dig med at få opsætning af værktøjet og analyse af data. Vi giver dig data om at skabe leads, besøgende og dermed salg. Vi hjælper dig med at få lavet en opsætning af SEO på WordPress hjemmesiden.

Content marketing

Content marketing er i løbet af de seneste år blevet en utroligt populær og udbredt markedsføringsform - og dét med god grund. Din virksomhed kan nemlig opnå stor synlighed og opmærksomhed ved at fokusere på at skabe relevant og skarpt brugercentreret indhold, der matcher det, dine potentielle kunder efterspørger. 

Hos MasterService ApS tilbyder vi at rådgive om, planlægge og generere content marketing, der er målrettet den specifikke målgruppe. Vi fokuserer på at skabe brugbart indhold, der tiltrækker og skaber værdi hos målgruppen, og som øger din virksomheds synlighed.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os en mail ved at udfylde formularen.
Vi glæder os til at høre om din opgave.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 4251 2977

hCaptcha