Det handler ikke om at tage et godt billede, og det er det. Det handler om at være kreativ, visuel, omhyggelig og man brænder for det man gør. Vores arbejde tilbyder vi den lange proces af fotosession som er opsætning, lyssætning, fotografering og efterbehandling.
Vi tilbyder kommercielle fotograf, som er portrætfotograf, festfotograf og reklamefotograf.

Vi tilbyder også pressefotograf og fotograf til erhverv.

Bryllupper

Jeres bryllup skal naturligvis foreviges, så I kan se tilbage og mindes den smukke og kærlighedsfyldte dag med glæde. MasterService ApS tilbyder at tage professionelle fotografier eller videoer, der fortæller en unik historie om jeres store dag. Du kan trygt stole på, at vi sørger for at tage de billeder, I drømmer om til at mindes jeres bryllup, hvad enten det drejer sig om vielsen, festen eller hele dagen.

Konfirmationer og fester

En konfirmation er den første store fest for teenageren, og derfor skal den naturligvis foreviges. MasterService ApS tilbyder professionel fotografering af den store dag, og vi gør en dyd ud af at få den unge til at føle sig godt tilpas og i centrum. 

Vi tilbyder også at være fotograf til forskellige arrangementer og fester. Hvad enten det drejer sig om en navngivningsfest, fødselsdagsfest eller noget helt tredje, så står vi klar til at dokumentere festlighederne. Med MasterService ApS som festfotograf får du sjove og skøre billeder af din fest, der bringer et smil på læben.

Professionelle portrætfotos

Skal du have taget et nyt portrætfoto til brug på dine sociale medier som Facebook, Instagram eller LinkedIn, ellet skal dit CV opdateres med et professionelt og vellignende billede? Så kan MasterService ApS hjælpe dig. Vi tilbyder professionelle portrætfotos, der passer til enhver anledning, og har også erfaring med portrætfotografering til valgkampe. 

Ejendomsfotograf

Mangler dit ejendomsselskab en ejendomsfotograf, hvor der skal fotograferes af nyt hus, ny lejlighed eller skal det bruges til din boligannonce? Kontakt os for at høre mere om et tilbud.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os en mail ved at udfylde formularen.
Vi glæder os til at høre om din opgave.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 4251 2977

hCaptcha